sitelogo

Laatste ontwikkelingen: nieuwe sponsoring, nieuw volgschip

Margriet Kalsbeek

Margriet Kalsbeek

Het is zeilseizoen is alweer een tijdje aan de gang en er zijn momenteel diverse ontwikkelingen gaande. Even alles op een rijtje:

  • We hebben een aantal nieuwe sponsoren en business club- leden. Kijk hier! Zonder deze sponsoring kan het skûtsje niet blijven zeilen. Donateurs en sponsoren blijven noodzakelijk. Wilt u ook donateur of sponsor worden? Kijk hier voor de mogelijkheden.
  • We hebben dit jaar mee gedaan aan Lemmer Ahoy en de Slach om Heech. Beide wedstrijdweekenden waren zeer geslaagd. We zijn met name bezig geweest met het trimmen van de zeilen. Daarnaast zijn de wedstrijden en met name de starten een goede training voor de IFKS.
  • Dankzij Michiel Kalsbeek hebben we een nieuw volgschip. Het schip moet nog helemaal opgeknapt worden, maar het is de bedoeling dat hij volgend jaar mee gaat. Niet alleen eten we op dit volgschip, ook is er genoeg ruimte voor de tuigage van het skûtsje. Daarnaast kunnen onze toeschouwers op deze manier de wedstrijd vanaf de eerste rang bekijken.
  • Het skûtsje is bij RFU Jachtspecialist in Jirnsum op de helling geweest om het IFKS-klaar te maken. De onderkant is weer mooi glad!

Wij zijn klaar voor de IFKS! Wees welkom en kom gerust langs!

Meer berichten

Donateursactie

Op zaterdag 2 oktober heeft de donateurscommissie van Stichting Skûtsje Raerder Roek een donateursactie in Raerd georganiseerd. Bemanning en vrijwilligers zijn door het dorp getrokken

Lees meer »

IFKS 2018

Het was weer een veelbewogen IFKS. Afgelopen jaar gepromoveerd naar de B-klasse, dus de concurrentie was dit jaar weer een stukje sterker dan vorig jaar.

Lees meer »

IFKS 2019

Zo…. wat was het weer een superweek, met voor ons een fantastisch resultaat; 2e in de B-klasse en dus gepromoveerd naar de A-klasse van de

Lees meer »

IFKS 2017

Dit jaar was het even anders voor ons. Met een nieuwe schipper ‘Sijmen’ begonnen we weer onderaan, dus in de C-klasse. Michiel zat lekker met

Lees meer »

Het jaar 2017

Inmiddels zijn we alweer gestart aan seizoen 2017. Dit jaar zeilen we voor het eerst mee in de C-klasse. Met een nieuwe schipper (Sijmen Kalsbeek)

Lees meer »

IFKS 2015

Wauw wat hadden wij mooi zomerweer tijdens de IFKS-week. De trainingsdagen vooraf aan de IFKS vielen wel een beetje in het water met eerst storm

Lees meer »