sitelogo

Op naar de eerste wedstrijd

Margriet Kalsbeek

Margriet Kalsbeek

Bijna is het dan zover! Morgenmiddag omSAM_0760 14:10 uur begint de eerste wedstrijd! Deze zal plaatsvinden op het IJsselmeer bij Hindeloopen.

Afgelopen dagen hebben wij getraind en het skûtsje wedstrijd-klaar gemaakt. Woensdagochtend is het skûtsje op de helling geweest om de onderkant helemaal schoon te spoelen. Daarna is het  skûtsje, net als alle andere (volg)boten, naar Stavoren gebracht, waar wij tot en met maandag verblijven. Achter het gemaal hebben wij ons kamp opgebouwd, bestaande uit een kooktent, een zittent, alle volgboten en natuurlijk het skûtsje!

Alle losse dingen zijn uit het skûtsje gehaald, zodat we zo licht mogelijk de IFKS in gaan. Donderdag en vrijdag hebben we getraind op het IJsselmeer bij Stavoren, de IFKS is vanavond (vrijdag) officieel geopend en nu zijn we klaar om de strijd aan te gaan! We hebben er heel veel zin in!

Hierbij nog even de data:

Zat. 3 aug. ’13 – Hindeloopen
Ma. 5 aug. ’13 – Stavoren
Di. 6 aug. ’13 – Heeg
Woe. 7 aug. ’13 – Sloten
Do. 8 aug. ’13 – Echtenerbrug
Vrij. 9 aug. ’13 – Lemmer
Za. 10 aug. ’13 – Lemmer

SAM_0726SAM_0676

Meer berichten

Lemmer Ahoy 2013

Afgelopen weekend hebben we Lemmer Ahoy gezeild. Hier strijden elk jaar skûtsjes en aken in verschillende klassen om de eerste prijs. Wij zaten in de

Lees meer »

Een nieuwe website!!!

We hebben een nieuwe website!!! Na een tijdje uit de lucht te zijn geweest, is dan eindelijk deze gloednieuwe website klaar. Hiervoor willen we Thirza

Lees meer »